Nya shopar

ESPRESSO HOUSE FRAMGÅNG HAR MÅNGA ANSIKTEN

Vill du bli grym på kaffe? Möta världens bästa gäster, jobba med världens bästa Baristor och dessutom få chansen att utvecklas och växa? Då ska du söka dig till oss på Espresso House.

Vi vet att det är människorna som gör skillnaden. Hos oss är det din personlighet och din passion som är viktig, inte ditt CV. På Espresso House spelar det ingen roll vilken befattning du har, här är vi alla utbildade Baristor. Det är första steget i en spännande karriär, om bara viljan finns har du stora möjligheter att utvecklas och växa vidare hos oss.

Tycker du att det verkar spännande? Tveka inte att söka! Vi letar alltid efter nya härliga personer med en bra och positiv inställning som gärna vill bli en del av Espresso House.  Vill du veta mer om oss innan du söker en tjänst, ta en titt på våra filmer om de olika rollerna.

NYA SHOPAR

Vi befinner oss i en kraftig expansionsfas och söker därför nu världens bästa Baristor! Din allra främsta uppgift är att varje gång erbjuda våra gäster en kaffeupplevelse som överträffar deras förväntan! Vill du vara med på resan när vi öppnar en Coffee shop? Sökutancv.se

VÄRLDENS BÄSTA BARISTOR!

Alla som börjar jobba på Espresso House får genomgå vår interna Baristautbildning för att bli diplomerad Barista. Det är grunden till all kunskap på Espresso House. Vi ger dig kunskap och förutsättningar att lyckas i din roll. Vi älskar att ha kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet!

Vill man djupdyka i kaffets konst eller utveckla sina ledaregenskaper har vi flera vidareutbildningar inom just kaffe och ledarskap.